Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Bourgondisch Utrecht

Bourgondisch Utrecht; Utrecht staat bekend als studentenstad waar talloze gezellige restaurants en cafés gevestigd zijn. De ideale stad dus voor de Bourgondiërs onder ons! De dag begint met een ontvangst door onze host bij een bekend restaurant waar u van een heerlijke lunch gaat genieten.

Wanneer de magen gevuld zijn gaan we naar de eerste Bourgondische bezienswaardigheid, namelijk Stadskasteel Oudaen. Na de rondleiding en het proeven van wat biertjes, is het tijd om muziek te maken met Trash. Tijdens de workshop Rhythm on Trash probeert u een swingend ritme te vinden. Vervolgens gaat u de stad in met een fotopuzzeltocht waarin u de mooiste bourgondische bezienswaardigheden zult ontdekken.

Rondleiding Stadskasteel Oudaen

Sinds de middeleeuwen is er in de gewelven van Oudaen een bierbrouwerij gevestigd. Toentertijd was bier namelijk dé volksdrank bij uitstek wegens gebrek aan schoon drinkwater. Tijdens de rondleiding vertelt de brouwmeester alles over het brouwproces en de geschiedenis van het kasteel. Uiteraard wordt er een glas Ouwe Daen geproefd!

Rhythm on Trash

U zult uzelf verbazen hoeveel ritme er in afval zit. Diverse attributen als tonnen, plastic emmers en metalen blikken zullen gebruikt worden tijdens deze muzikale workshop van Hèt EvenementenTeam om gezamenlijk een swingend ritme te vinden. Met de muzikale workshop Rhythm on Trash beleeft u vooral veel plezier. Gaat u met afval de uitdaging aan?

Fotopuzzeltocht

U gaat Utrecht verkennen aan de hand van foto’s. Hier is echt speurwerk en creativiteit voor vereist! U zult de weg moeten vinden, niet aan de hand van een routebeschrijving, maar aan de hand van een fotocollage van Utrecht. U moet de punten vinden die wij gefotografeerd hebben voor u en zo komt u langs de mooiste en leukste plekken van Utrecht. Onderweg zult u ook vraagstukken over Utrecht moeten beantwoorden. De groep die het eerste bij de finish is en de meeste antwoorden goed heeft gaat met een leuke prijs naar huis!

Bourgondisch Utrecht combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Bourgondisch Utrecht’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Utrecht geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu