Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Crazy Utrecht Experience

Crazy Utrecht Experience; Ontdek Utrecht op een te gekke, actieve manier tijdens dit uitje. Onder leiding van een gids gaat u Utrecht per step verkennen. Na de steptocht wordt u ontvangen door een van de partymanagers van Het EvenementenTeam bij een van de leuke lunchrooms in Utrecht. Ga opzoek naar de mol tussen je collega’s. Wie manipuleert het meeste? Na het spel is het tijd voor de rondvaart op de partyboot. De dag wordt afgesloten met een diner.

Crazy Steptocht

Na de uitleg van het spelprogramma wordt in groepen op pad gestuurd. Met een camera, opdrachtenvel en een routebeschrijving gaat u Utrecht op een leuke manier beleven. Steppend komt u langs de mooiste plekjes van de stad. De gekke opdrachten zullen gegarandeerd voor hilarische beelden zorgen. Na afloop van het spelprogramma ontvangt de groep met de meeste punten een leuke prijs.

Wie is de Mol

Tijdens het Wie is de Mol spelprogramma in Utrecht is het aan u om de mol in uw team te ontmaskeren. Wie vertrouwt u het uitvoeren van de opdrachten toe? En wie verdenkt u van het saboteren van de opdrachten? Niemand is te vertrouwen in dit actieve spelprogramma. Het is aan u om er voor te zorgen dat u met uw groep zoveel mogelijk punten binnenhaalt tijdens de opdrachten en dat u de mol weet te ontmaskeren tijdens het spannende eindspel.

Rondvaart met een partyboot

De dag zal afgesloten worden met een rondvaart op partyboot door Utrecht by night. Onder het genot van een drankje vaart u langs de mooie grachten van Utrecht. Utrecht by night is een adembenemende ervaring die u nog lang bij zal blijven!

Crazy Utrecht Experience combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Crazy Utrecht Experience’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Utrecht geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu