Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Bedrijfsuitjes Utrecht

Bedrijfsuitjes Utrecht; Er is geen stad in Nederland met grachten, werven en voetgangers kaden langs het water zoals Utrecht. Ze zijn eeuwen geleden aangelegd om toegang te geven tot de kelders die onder de grachtenpanden liggen.

In veel kelders zijn nu restaurants en boetiekjes gevestigd. Bovenaan de werven is het altijd gezellig druk en heeft u een mooie kijk over de grachten. Bekijk tijdens uw bedrijfsuitje in Utrecht de grachten eens vanuit een geheel ander perspectief! Stap bijvoorbeeld op een Utrechtse sloep en maak een rondvaart over de grachten. Een andere mogelijkheid is een nachttocht met een kano of een sportieve tocht over het water op een waterfiets. Deze activiteiten en de eerder genoemde bezienswaardigheden zijn terug te vinden
in de bedrijfsuitjes die wij voor u hebben samengesteld.

Bedrijfsuitjes Utrecht

In het menu aan de linkerkant van de pagina vindt u een overzicht van ons aanbod aan bedrijfsuitjes in Utrecht. De arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld en geschikt voor een ieder gezelschap. Deze arrangementen zijn slechts een greep uit een scala aan mogelijkheden die Hèt EvenementenTeam in Utrecht aan kan bieden. In overleg met u kunnen wij een compleet bedrijfsuitje op maat samenstellen. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar!

Voor alle bedrijfsuitjes in Utrecht geldt een minimale deelname van 20 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu