Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Ontdek Utrecht

Ontdek Utrecht; tijdens dit bedrijfsuitje krijgt u de kans om de Domstad op een bijzondere manier te ontdekken. Allereerst verkent u de historische binnenstad vanaf het water, namelijk door middel van een rondvaart. Vervolgens beklimt u de Domtoren en krijgt u een blik op de stad vanaf vogelperspectief. Met de ‘Fotopuzzeltocht’ gaat u zelf in groepjes al puzzelend door Utrecht heen en ontdekt u alle kleine straatjes en pleintjes. We sluiten de dag af met een uitgebreid diner.

Rondvaart

Bij Oudaen stapt u op een rondvaartboot die u een unieke kijk op de historische binnenstad van Utrecht zal geven. Tijdens de één uur durende tocht vaart u langs oude werfkelders, bruggen, mooie beelden, prachtige grachtenhuizen en natuurlijk de Domtoren. Een ervaren gids zal allerlei interessante wetenswaardigheden vertellen.

Domtoren beklimmen

De 600 jaar oude Domtoren is met zijn 112 meter en 32 centimeter de hoogste kerktoren van Nederland en dé blikvanger van Utrecht! Een gids geeft u een rondleiding door de verschillende ruimtes van het bouwwerk en vertelt alles over de geschiedenis. Wie het aandurft kan met de gids de 465 traptreden naar de top van de toren en genieten van een wijds en spectaculair uitzicht.

Fotopuzzeltocht

Met een routebeschrijving en een fotocollage gaat u in groepen met uw collega’s Utrecht in. Op de foto’s ziet u een klein stukje van de stad met daarop een pijl die wijst in de richting die u op moet gaan. Om langs de mooiste architectonische stukjes van Utrecht te komen moet u de foto’s volgen. Tijdens deze tocht voert u verschillende opdrachten uit in teamverband. De groep die het eerste bij het eindpunt is en de meeste antwoorden goed heeft beantwoord wint!

Ontdek Utrecht combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Ontdek Utrecht’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Utrecht geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu