Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Running Dinner Utrecht

Running dinner Utrecht; Een culinaire ontdekkingstocht door Utrecht! In samenwerking met de gezelligste brasserieën en restaurants in Utrecht organiseert Hèt EvenementenTeam voor u een Running dinner door Utrecht! Een bijzonder smakelijke stadstocht, waarbij u onderweg geniet van de gastronomische hoogstandjes die de stad te bieden heeft.

Running dinner Utrecht

Het Running dinner in Utrecht is een smaakvolle en gezellige manier om de prachtige stad goed te verkennen. Gedurende de tocht maakt u kennis met drie verschillende restaurants waar u geniet van het voor-, hoofd- en nagerecht.

Tip: dit arrangement is ook mogelijk als Running Brunch. Bij de Running Brunch geniet u bij drie restaurants in Utrecht van smakelijke ontbijt- en lunchgerechten. Tevens is het mogelijk om andere activiteiten toe te voegen aan het arrangement Running dinner Utrecht.

Running dinner Utrecht combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Running dinner Utrecht’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Utrecht geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu