Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Sportief Utrecht

Sportief Utrecht; Ontdek de Domstad op een sportieve en actieve manier tijdens dit uitje. Allereerst gaat u onder leiding van een gids Utrecht verkennen per step. Ondertussen vertelt de gids allerlei weetjes over de stad en zijn geschiedenis.

Vervolgens gaat u zelf aan de slag met het ontdekken van de stad met het spelprogramma ‘Levend Ganzenbord’. Tijdens dit sportieve uitje mogen ook de bekende grachten niet ontbreken en dus zetten we de ontdekkingsreis voort op het water, namelijk door te gaan waterfietsen! U sluit de dag af met een heerlijk diner.

Steptocht

Trek een paar gemakkelijke schoenen aan, stap op de step en step door het historische centrum van Utrecht. Een poosje intensief steppen is een uitdaging voor de been- en bilspieren, maar de gids zal dan ook af en toe een rustpauze inlassen. Hij vertelt u van alles over de geschiedenis en wat ludieke weetjes over Utrecht.

Levend Ganzenbord

Bij dit spelprogramma hebben wij de vakken van het bordspel vervangen voor de leukste plekjes in Utrecht. Gooi met de levensgrote dobbelsteen, loop naar het juiste ‘vakje’ en voer de bijbehorende, vaak hilarische, opdrachten uit. Ook bij dit spel geldt: “pas op” kom niet in de put terecht. Met een handcamera dient alles gefilmd te worden als bewijs voor de eindbeoordeling en het is gelijk een leuk aandenken natuurlijk. Het team dat als eerste bij het eindpunt arriveert is de winnaar van de dag!

Waterfietsen

Amsterdam mag dan bekend zijn om zijn grachten, maar ook Utrecht heeft prachtige grachten die absoluut de moeite waard zijn om te ontdekken. Stap in de waterfiets en ontdek de gezellige terrasjes aan de werf, de intrigerende consoles en de prachtige grachtenpanden. Wanneer het een beetje regent wordt er een huifje op de waterfiets gezet zodat dit de pret niet zal drukken.

Sportief Utrecht combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Sportief Utrecht’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Utrecht geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu