Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Typisch Utrecht

Typische Utrecht; Tijdens Typisch Utrecht krijgt u de kans om de Domstad op een andere manier te ontdekken. Allereerst verkent u de stad met het spelprogramma Polaroid Action. Tijdens dit spel zult u hilarische foto’s schieten. Vervolgens is het tijd om te gaan lunchen. Wanneer de magen gevuld zijn, gaat u de Domtoren beklimmen onder begeleiding van een gids. Na deze actieve, maar vooral interessante activiteit, is het tijd voor een rondleiding en het proeven van biertjes bij het Stadskasteel Oudaen. Het gezellige uitje wordt afgesloten met een heerlijk diner.

Polaroid Action

Met een Polaroid camera en routebeschrijving gaat u in teamverband op avontuur door het historische centrum van Utrecht. Tijdens dit leuke spelprogramma beantwoord u listige vragen en voert u hilarische foto-opdrachten uit. Spelenderwijs komt u langs de mooiste plekjes van de stad. Samenwerking en competitief zijn de sleutelwoorden van dit spelprogramma.

Bezoek Domtoren

De 600 jaar oude Domtoren is met zijn 112 meter en 32 centimeter de hoogste kerktoren van Nederland en dé blikvanger van Utrecht! Onder begeleiding van een gids gaat u door verschillende ruimtes van de toren en wordt er van alles vertelt over de geschiedenis. Wie het aandurft kan met de gids de 465 traptreden naar de top van de toren en genieten van een buitengewoon uitzicht.

Stadskasteel Oudaen

Sinds de middeleeuwen is er in de gewelven van Oudaen een bierbrouwerij gevestigd. Destijds was bier namelijk dé volksdrank bij uitstek wegens gebrek aan schoon drinkwater. De brouwmeester vertelt tijdens de rondleiding alles over het brouwproces en de geschiedenis van het kasteel. Uiteraard wordt er een glas Ouwe Daen geproefd.

Typisch Utrecht combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Typisch Utrecht’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Utrecht geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu