Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Utrecht by Night

Utrecht by Night; een schitterende dag in Utrecht. Tijdens uw bedrijfsuitje Utrecht by Night aanschouwt u deze bijzondere stad niet alleen overdag, maar komt u ook langs de bijzondere plekken die in het donker verlicht worden.

Uw bedrijfsuitje in Utrecht begint met het ontdekken van de stad met het spelprogramma Mannen tegen de vrouwen. Tijdens dit spelprogramma worden vooroordelen over mannen en vrouwen bevestigd of genadeloos onderuit gehaald. Vervolgens gaat u een workshop glow in the dark schilderen volgen; om alvast in de sferen van de nacht te komen. Na de workshop glow in the dark schilderen is het tijd om te dineren in een stadsrestaurant van Utrecht. Wanneer de magen gevuld zijn, vervolgen we de ontdekkingstocht over het water en in het donker. U zult alle mooie plekken van Utrecht die u ’s middags heeft bewonderd ’s avonds herontdekken tijdens een kanotocht over de grachten van Utrecht. Tijdens deze nachtvaarttocht staat u vanaf het water oog in oog met een aantal van de meest opvallende lichtkunstwerken van Utrecht.

Utrecht by Night

Tijdens dit spelprogramma worden vooroordelen over mannen en vrouwen bevestigd of genadeloos onderuit gehaald. U snapt het al; de teams worden verdeeld in een mannen- en een vrouwenteam. Aan de hand van een routebeschrijving worden de groepen door de stad geleid. Onderweg zult u verschillende ‘man-vrouw’ vragen en opdrachten tegenkomen. Van voetbal tot make-up en van auto’s tot glossy’s; alle onderwerpen zullen de revue passeren. Op twee plaatsen in de stad zijn meldpunten. Hier staat een lastige opdracht voor u klaar. Wie is er sneller met het plakken van een fietsband? Hoe lang doen de teams erover om nagels te lakken? De groep met de meeste goede antwoorden en de snelste tijden heeft gewonnen!

Glow in the Dark schilderen

Bij aankomst beginnen we met de lichten aan. Als iedereen zijn plek heeft ingenomen zal een professionele begeleider u een uitleg geven over de workshop en het schilderen. In het licht bepaalt u wat u gaat schilderen en u zet in groepsverband een schets op. Vervolgens brengt u de schets aan op een groot doek en wordt de schets verfijnd; ondertussen wordt het licht steeds minder, tot het helemaal donker zal zijn. U zult ervaren hoe lastig het nog is om in het donker te schilderen. De glow in the dark verf zal uw lichtpuntje in het donker en in het kunstwerk zijn!

Kano-nachttocht

Onder begeleiding van een gids vaart u met een kano door de historische binnenstad van Utrecht, langs de mooie werven en grachten. Verder ontdekt u andere schatten en gebouwen van Utrecht die bovendien artistiek uitgelicht worden met de mooiste lichteffecten. De gerenommeerde lichtkunstenaars hebben werkelijke kunstwerken gemaakt van de gebouwen die het heden en verleden van de stad tot leven brengen. Na de tocht kunt u bijkomen van de dag en de bijzondere indrukken in één van de vele gezellige cafés in Utrecht.

Utrecht by Night combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Utrecht by Night’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Utrecht geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu