Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Bedrijfsuitje in Utrecht op maat?

Bedrijfsuitje in Utrecht op maat? Uw bedrijfsuitje in Utrecht op maat organiseren wij niet alleen vóór u, maar vooral mét u!

Hèt EvenementenTeam biedt tal van leuke en originele uitjes in Utrecht aan, maar misschien wilt u liever een écht uniek uitje in Utrecht organiseren. Wilt u zelf een combinatie maken tussen de leukste workshops en spelprogramma’s of combineert u liever twee van onze arrangementen met elkaar? Alles is mogelijk! Samen met u kijken wij naar uw wensen en stellen een bedrijfsuitje in Utrecht op maat samen. Wij betrekken u van A tot Z bij de realisatie van het programma en voorzien u van advies. Zo bespaart u niet alleen veel denkwerk, maar houdt u ook nog tijd en wat budget over!

Wilt u uw bedrijfsuitje in Utrecht combineren met een lunch, borrel, diner, vergaderlocatie of overnachting? Wij verzorgen dit uiteraard graag voor u. In Utrecht hebben wij samenwerkingen met tal van locaties om uw bedrijfsuitje compleet te maken.

In het menu links vindt u een overzicht van de populairste bezienswaardigheden in Utrecht! Wij kunnen deze activiteiten combineren tot een uniek programma voor uw bedrijfsuitje.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu