Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Nederlands Spoorwegmuseum Utrecht

Nederlands Spoorwegmuseum Utrecht; Hoe komt het Maliebaanstation aan zijn schilderingen in de grote hal? Wat is het verschil tussen een rijtuig uit 1874 en een hedendaagse trein? Hoe werkt een stoomlocomotief? En hoe is Het Spoorwegmuseum eigenlijk ontstaan en ingedeeld? Deze en andere vragen over de geschiedenis van het spoor en het museum staan centraal tijdens de rondleidingen.

Onze enthousiaste rondleiders nemen u mee naar plekken die alleen onder begeleiding toegankelijk zijn voor het publiek. Ze laten u de sfeer proeven in de Koninklijke Wachtkamer, nodigen u uit om op de houten bank van een negentiende eeuws rijtuig te zitten, vertellen over het zware werk van de stoker en machinist en verklappen de geheimen van de Diesel lll en Het Schapenhok. Kortom: in een rondleiding komen de unieke verhalen achter de topstukken van Het Spoorwegmuseum pas echt tot leven!

Stel zelf uw personeelsdag in Utrecht samen met het maatwerk van ons evenementenbureau.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu