Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Spelprogramma’s Utrecht

Spelprogramma’s Utrecht; door middel van onze spelprogramma’s zult u de stad Utrecht op unieke wijze ontdekken! Ga op pad met een opdrachtenvel en probeer de route te vinden tijdens de fotopuzzeltocht. Waggel als een gans door de stad tijdens het spelprogramma levend ganzenbord of leg uw groep vast tijdens de polaroid action.

Spelprogramma’s en stadsspellen komen voor in vele soorten en maten. Leer op een leuke manier de stad Utrecht kennen. Los samen met uw collega’s puzzels op aan de hand van cryptische aanwijzingen bij de Puzzeltocht Utrecht en voer opdrachten uit om zo origineel mogelijk te zijn tijdens Camera 88, Levend Ganzenbord en Polaroid Action. De bekendste zijn de quizprogramma’s, waarin alles draait om het beantwoorden van vragen. De spelprogramma’s van Utrecht-Team zijn ideaal te combineren in een leuk arrangement, maar ook zeer geschikt als losse activiteit.

Spelprogramma’s Utrecht

De spelprogramma’s zijn allemaal mogelijk in combinatie met andere activiteiten. Ook zijn de spelprogramma’s geheel op maat aan te passen zodat het spel een persoonlijk tintje krijgt.

In het menu aan de linkerkant van de pagina vindt u een overzicht vinden van onze spelprogramma’s in Utrecht. U kunt het spelprogramma ook combineren met een uitgebreide lunch, borrel of diner. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze stadsspellen en spelprogramma’s Utrecht. Heeft u vragen over een spelprogramma of staat het spelprogramma van uw keuze er niet bij? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via 085 25 00 655 of info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu