Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Polaroid Action

Polaroid Action Utrecht; wie maakt er op een leuke en creatieve manier een foto op het Hoog Catharijne in Utrecht? Dit is één van de opdrachten die gemakkelijk voor kan komen in het spelprogramma Polaroid Action. Voorafgaand aan de Polaroid Action zult u een duidelijke uitleg krijgen van onze gespecialiseerde spelbegeleiders.

U zult elkaar tijdens dit spel beter leren kennen door het maken van foto’s en verschillende vraagstukken. Zo zullen er vragen beantwoord moeten worden als: Wat is de bekendste kerk van Utrecht? Waar vindt u de meest uiteenlopende soorten planten? Na afloop van het spelprogramma zal door een vakkundige jury een winnaar worden gekozen. De Polaroid Action is een uniek spelprogramma waarmee u de hele stad Utrecht op een originele manier leert kennen.

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Polaroidcamera tijdens het spel
  • Versnapering voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • U ontvangt achteraf een leuke fotocollage van de polaroid foto’s

Polaroid action combineren?

Maak uw personeelsuitje in Utrecht compleet door het stadsspel Levend ganzenbord te combineren met een heerlijke lunch, diner of een andere leuke activiteiten in Utrecht. Staat het spelprogramma van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s of workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de Polaroid Action geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu