Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Ranking your colleagues

Ranking your colleagues Utrecht; u kent vast het tv programma ‘Ranking the Stars’ waarbij de sterren ‘geranked’ worden. Vandaag zult u uw eigen collega’s gaan ranken in Utrecht. Tijdens het ranken leert u uw collega’s van een hele andere kant kennen.

“Wie komt er het meest te laat op werk?” “Wie heeft er last van een ochtendhumeur?” “Wie heeft de meest afwijkende kledingsmaak?” Al dit soort vragen zult u vandaag over uw collega’s moeten beantwoorden en deze antwoorden dient u te rangschikken. Na het ranken van een stelling zal een van u de antwoorden op de vragen moeten beargumenteren. Dit hilarische programma brengt u en uw collega’s dichter bij elkaar..

Ranking your colleagues kenmerkt zich door een gezellige en open sfeer: de partymanager en de deelnemers nemen elkaar geregeld op de hak en doen vaak opmerkelijke uitspraken en openbaringen. Het voorlezen van de lijst gaat veelal gepaard met satirische uitspraken over uw collega’s uit het bedrijf.

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Ranking your colleagues combineren?

Maak uw teamuitje in Utrecht compleet door het unieke stadsspel ranking your colleagues combineren met een heerlijke lunch, diner of een ander leuke activiteit. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s of workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu