Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Tuk Tuk Rally

Tuk Tuk Rally Utrecht; tijdens de Tuk Tuk Rally rijdt u op een Tuk Tuk door het authentieke Utrecht op zoek naar de verschillende locaties om weer een nieuwe rebus op te kunnen lossen. Zodra u de eerste rebus heeft opgelost krijgt u de eerste aanwijzing naar een speciale locatie in Utrecht.

U moet de chauffeur zelf naar deze locatie sturen. Tijdens deze avontuurlijke reis door de straten en over de bruggen van Utrecht beslist de jury aan het einde wie er het best heeft opgelet, de vragen het snelst heeft beantwoord en de chauffeur de beste aanwijzingen heeft gegeven. Durft u het aan?

Inclusief

  • Tuk Tuks
  • Begeleiding
  • Spelopdrachten/Rebus
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Tuk Tuk rally combineren?

Uiteraard kan de Tuk Tuk rally in Utrecht gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten in Utrecht. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of bel 085 25 00 655 en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Let op: De Tuk Tuk Rally Utrecht is niet mogelijk in het centrum van Utrecht, maar wel in de omgeving van Utrecht. Voor de Tuk Tuk rally geldt een minimale deelname van 15 personen!

Maak uw personeelsuitje in Utrecht compleet met een stadsspel van Hèt EvenementenTeam.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu