Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Wie is de saboteur

Wie is de saboteur Utrecht; tijdens het Wie is de saboteur spelprogramma in Utrecht is het aan u om de mol in uw team te ontmaskeren. Wie vertrouwt u het uitvoeren van de opdrachten toe? En wie verdenkt u van het saboteren van de opdrachten?

Niemand is te vertrouwen in dit actieve spelprogramma. Het is aan u om er voor te zorgen dat u met uw groep zoveel mogelijk punten binnenhaalt tijdens de opdrachten en dat u de mol weet te ontmaskeren tijdens het spannende eindspel.

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Wie is de saboteur in Utrecht combineren?

Maak uw bedrijfsuitje in Utrecht compleet door het stadsspel Wie is de saboteur te combineren met een heerlijke lunch, diner of een andere leuke activiteiten in Utrecht. Staat het spelprogramma van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s of workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor Wie is de saboteur in Utrecht geldt een minimale deelname van 15 personen! Maak uw personeelsuitje in Utrecht compleet met een stadsspel van Hèt EvenementenTeam.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu