Latin Spirit Party Utrecht

Latin Spirit Party Utrecht; Tijdens deze avond waant u zich in Latijns-Amerikaanse sferen! U wordt ontvangen met een tropische zomercocktail en een bloemenkrans. U krijgt gelijk het gevoel alsof u in Rio de Janeiro zit! Binnen wordt u meegenomen in de cultuur van salsa, een heerlijk dinerbuffet, fantastisch entertainment en swingende activiteiten.

 

Latin Spirit Party Utrecht  Latin Spirit Party Utrecht

 

De zwoele ritmes van de DJ zorgen ervoor dat u op gaat in de ‘vakantie sfeer’.  Altijd al eens willen ervaren hoe echte locals dansen? Professionele salsadansers zullen een demonstratie geven! Vervolgens kunt u zelf de dansvloer op om het uit te proberen. Gooi uw heupen los en test uw opgedane vaardigheden tijdens een kleine salsa danswedstrijd!

 

Om ervoor te zorgen dat u compleet ondergedompeld wordt in de Latijn-Amerikaanse sferen wordt u uitgenodigd voor een indrukwekkende sambashow en limbo/vuurshow. Dames in originele klederdracht spetteren op de dansvloer en nodigen u uit voor een dansje! Wie van uw collega’s komt het meest soepel onder de limbo stok door?

 

U kunt ervoor kiezen om uw bedrijfsfeest uit te breiden met een openingsact door een brassband, verlichte LED dansvloer, tropische palmdecoratie of een cocktailbar.

 

 

Prijzen zijn inclusief: uitgebreid diner, drankjes, entertainment en partymanager. 

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Utrecht  compleet.

 

Themafeesten UtrechtBedrijfsuitjes-Utrecht-offerte