Swinging Night Utrecht

Swinging Night Utrecht; Spetterende en swingende artiesten die een geweldig optreden verzorgen op een sfeervolle locatie in Utrecht, een uitgebreid diner en de lekkerste drankjes zijn de hoofd ingrediënten voor een spectaculair personeelsfeest!

 

Swinging Night Utrecht Swinging Night Utrecht

 

Een allround repertoire in een frisse sprankelende uitvoering, verzorgd door jonge talentvolle muzikanten. De muzikanten hebben elk moment van de avond een feeling met het publiek.

Tijdens een uitgebreid dinerbuffet zullen de muzikanten zorgen voor sfeervolle achtergrondmuziek. Nadat u uw buik heeft rond gegeten zullen de artiesten iedere hit spelen die u wilt! U kunt verzoeknummers aanleveren bij de artiesten. Wanneer de artiesten beginnen te spelen, kunt u uw dancemoves tonen aan al uw collega’s. De voetjes gaan de gehele avond geheid van de vloer.

 

U kunt ervoor kiezen om de avond uit te breiden met een verlichte LED dansvloer, karikatuur tekenaar, casinotafels of een cocktailbar. Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Utrecht compleet.

 

Bedrijfsuitjes Den Haag 59Bedrijfsuitjes-Den-Haag-offerte