Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Glitter en Glamour Utrecht

Glitter en Glamour Utrecht; Heeft u wel eens een tv-programma gezien dat zich afspeelt in Hollywood? Zou u ook wel eens willen ervaren hoe het voelt om een superster te zijn? Dan is Glitter & Glamour dé thema-avond voor u! Gasten worden verwacht in galakleding.

Bij de ingang wordt u ontvangen door de Glamour Girls. Zij zijn er om u een glas van de beste champagne te overhandigen. Eenmaal binnen kunt u diverse themastands bezoeken waarbij niets te gek is. Even in de kappersstoel voor de nieuwe coupe van Beyoncé, prachtige nagels, een ontspannende massage: het kan allemaal bij Glitter en Glamour Utrecht! Uiteraard kunt u tussendoor genieten van een heerlijk eigen gemaakte cocktail of het geluk beproeven aan de casinotafels. Tijdens deze feestelijke avond kan entertainment niet achterblijven. Sta versteld van mannen met trommels en oogverblindende danseressen. Laat alle indrukken op u inwerken en duik in de wereld van supersterren, glitter en glamour!

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Utrecht compleet.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu