Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Ik hou van Holland Utrecht

Ik hou van Holland Utrecht; Onder het genot van een driegangendiner wordt uw Nederlandse kennis getest. Na iedere gang zal er een quizronde plaatsvinden. Wat weet u nu daadwerkelijk van Nederland? Deze thema-avond is gebaseerd op het succesvolle tv-programma ‘Ik hou van Holland’. Alvorens de avond van start gaat dient elke groep een Hollandse strijdkreet te verzinnen en deze ten gehore te brengen.

Wanneer alle teams er klaar voor zijn gaat de test beginnen! Er komen vragen voorbij zoals: Wanneer was de Eerste Wereldoorlog? Hoeveel gram wiet gebruikt een gemiddelde Nederlander? Hoe staan de Nederlanders in het buitenland bekend? Deze vragen, maar vooral de antwoorden zorgen voor hilarische momenten! Tijdens de Hollandtest nemen de teams het tegen elkaar op.

Competitie, samenwerking en plezier zijn de hoofd elementen tijdens deze avond. Uiteraard wordt er ook gezongen. Wie kent het verdere vervolg van de tekst ‘In een groen, groen, groen, groen knollenknollenland…’? Welke groep kan het beste nazingen, doorzingen, afzingen en uiteindelijk meezingen? Uiteindelijk wordt er tijdens de Hollandtest gespeeld om de eer en de prijs. Deze informatieve, gezellige en lachwekkende avond zal u nog lang bij blijven!

Prijs is inclusief: uitgebreid diner, Ik hou van Holland spelprogramma en quizmaster.

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Utrecht compleet.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu