Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Latin Spirit Party Utrecht

Latin Spirit Party Utrecht; Tijdens deze avond waant u zich in Latijns-Amerikaanse sferen! U wordt ontvangen met een tropische zomercocktail en een bloemenkrans. U krijgt gelijk het gevoel alsof u in Rio de Janeiro zit! Binnen wordt u meegenomen in de cultuur van salsa, een heerlijk dinerbuffet, fantastisch entertainment en swingende activiteiten.

De zwoele ritmes van de DJ zorgen ervoor dat u op gaat in de ‘vakantie sfeer’. Altijd al eens willen ervaren hoe echte locals dansen? Professionele salsadansers zullen een demonstratie geven! Vervolgens kunt u zelf de dansvloer op om het uit te proberen. Gooi uw heupen los en test uw opgedane vaardigheden tijdens een kleine salsa danswedstrijd!

Om ervoor te zorgen dat u compleet ondergedompeld wordt in de Latijn-Amerikaanse sferen wordt u uitgenodigd voor een indrukwekkende sambashow en limbo/vuurshow. Dames in originele klederdracht spetteren op de dansvloer en nodigen u uit voor een dansje! Wie van uw collega’s komt het meest soepel onder de limbo stok door?

U kunt ervoor kiezen om uw bedrijfsfeest uit te breiden met een openingsact door een brassband, verlichte LED dansvloer, tropische palmdecoratie of een cocktailbar.

Prijzen zijn inclusief: uitgebreid diner, drankjes, entertainment en partymanager.

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Utrecht compleet.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu