Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Winterwonderland Utrecht

Winterwonderland Utrecht; Na de herfst is het toch altijd weer leuk om richting de winter te gaan. Gezellig met z’n allen hoog en droog, terwijl het buiten lekker sneeuwt. Tijdens de feestavond Winterwonderland waant u zich in een prachtig winterlandschap. De met sneeuw bedekte houten hekken, ski’s, sneeuwpoppen en ijspegels zorgen voor de juiste sfeer!

Altijd al een fan geweest van wintersport? Dan is dit dé feestavond voor u! Na een actieve dag heeft u wel een biertje verdiend. Door de winterse aankleding lijkt het alsof u in de après-ski hut staat. Laat u horen en ga met de voetjes van de vloer op alle Tiroolse nummers. Uiteraard valt er gedurende deze avond genoeg te beleven. Breng een bezoekje aan onze winterse spellen, de winterse schietsalon en ijspegels vangen. Het is ook mogelijk om uw snowboardkunsten te laten zien op de simulator!

Na een avond vol met activiteiten, eten, drinken en gezelligheid gaat u voldaan naar huis. Oftewel, dit wordt een winterse avond die u niet snel meer vergeet!

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Utrecht compleet.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu