Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Workshops Utrecht

Bent u op zoek naar een leuke workshop in Utrecht? Wij hebben een breed aanbod in verschillende categorieën. Voor ieder wat wils! Zo bieden wij workshops aan in de categorieën: action, creatief, culinair, muzikaal en body & mind.

Iedereen kan zich van zijn of haar culinaire kant laten zien tijdens een creatieve kookworkshop of juist een workshop Capoeira waarbij iedereen in de Braziliaanse cultuur duikt en goed moet samenwerken. Tevens kunt u ook kiezen voor een management workshop wat zorgt voor afwisseling na een lange dag vergaderen. De workshop zakelijk flirten die we beschikbaar stellen, zorgt voor ontspanning tussen de vergaderingen door. Wat u ook kiest,
wij regelen het voor u!

Workshops Utrecht

Bij een workshop in Utrecht is altijd een professionele begeleider aanwezig. Hierdoor zal alles goed verlopen en kan iedereen gewoon gezellig mee doen. Het gezamenlijk uitvoeren van een activiteit zorgt ervoor dat iedereen elkaar op verschillende manieren leert kennen en respecteren. Er zal een goede werksfeer ontstaan en het maakt niet uit welke workshop u hiervoor kiest! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een workshop Djembé waarbij iedereen actief deelneemt en gezamenlijk tot een ritmisch einde komt. Het maakt niet uit welke workshop uw voorkeur heeft, wij verzorgen het graag voor u. Wij zullen luisteren naar al uw wensen en hier de perfecte workshop bij uitzoeken.

Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van de workshops van Hèt EvenementenTeam. Voor een voorstel op maat of voor meerdere mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Dit kunt u doen door te mailen naar info@evenemententeam.nl of ons te bellen via de telefoon; 085 25 00 655.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu